Atunci când ai jumate de dovleac și ești în criză de timp.
Ingrediente: 200 grame dovleac 1 morcov ½ ceapă 1 cartof mediu 1 cățel de usturoi 10g unt 2 lingurite ulei de măsline. un praf de busuioc
Mod de preparare: 1. Tăiem legumele in cubulețe și le punem la fiert în apă cu puțin busuioc. *usturoiul nu se pune la fiert, l-am folosit crud.
2. Separam legumele de apa în care au fiert și mixam legumele la blender împreună cu untul, usturoiul și uleiul de masline, dacă compoziția este prea groasă, se adaugă din apa în care au fiert legumele.
3. La final am pus o linguriță de smântână grasă Laptaria cu caimac.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.