1 bucata de praz (partea alba) 4-5 catei de usturoi 2 lg ulei de masline extravirgin 250 gr conopida 350 gr cartofi albi (sau dulci) 3 frunze de salvie 200 ml lapte 2 lg smantana optional, pentru servit: seminte, ulei de nuca, masline , cateva crutoaneun praf de sare (2ani+)
Cum am procedat:
prazul si usturoiul curatate le-am tocat cu un chopper, dupa care le-am inabusit in ulei si apa pret de cateva minuteam adaugat conopida desfacuta si cartofii taiati in cuburi, am adaugat apa doar cat sa acopere legumele si am lasat legumele sa se gateasca pana cand intra furculita usor in cartofiam luat de pe foc, am adaugat smantana, praful de sare, frunzele de salvie si laptele, putin cate putin (in functie de cat am dorit sa fie supa de lichida), si am pasatam repus oala pe foc si am dat intr-un clocotam servit cu seminte (fetita cu seminte de canepa, semintele de mari dimensiuni precum cele de dovleac se rasnesc copilasilor), ulei de nuca presat la rece, ulei de masline extravirgin si cateva crutoane cu busuioc
Pofta buna!
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.