Pentru inceput topim 50 de grame de unt fara sare pe foc mic, când s-a topit complet, adăugăm 50 de grame de faina, amestecând energic, apoi treptat 150 ml de lapte. O mai lăsăm pe foc 4 min, amestecam continuu, apoi o luam. Adaugam 3 gălbenușuri de ou treptat. Albușurile le mixam foarte bine, când întoarcem vasul sa nu cada din el(cum zice șef Sorin Bontea). Peste albușuri punem compoziția cu ou, cașcaval cheddar ras cam o mânuța am pus eu și condimente Provence după gust. La cuptor pe foc mediu 30 de min, când este rumenit deasupra este gata
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.