2 mâini de spanac proaspăt 1 legătura de leurda Câteva hribi congelate 1 legătura mică de mărar 2 cepe verzi 1 LG ulei de măsline 150 gr crema de cocos pentru gătit Isola BIO Mod de preparare: Se spăla foarte bine toate verdețurile. Spanacul și leurda le-am pus la opărit câteva minute. Am tocat mărunt ceapa verde (întreaga) și jumate din legătura de mărar și le-am pus la înăbușit in apa cu ulei. După 3-4 min, am adăugat și hribile congelate, am acoperit cu apa, am pus capacul și le-am lăsat 10 min la gătit. Între timp, am scurs spanacul și leurda opărire și le-am tocat. Le-am adăugat apoi in tigaie peste hribi și ceapa și le-am mai pasat 5 min la gătit. Am pus apoi crema de cocos și am mai gătit 5-6 minute pana s-a îngroșat frumos sosul. La Final am adăugat restul de mărar tocat.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.