O #gustare numai bună de ronțăit...oriunde și oricând atât pentru cei mici cât și pentru cei mari
Sărățele cu cașcaval și susan/mac:
100g unt 60g cașcaval 200g făină 2 ouă (unul în compoziție, unul pentru uns deasupra) susan/ mac
Untul (rece) și cașcavalul se dau pe răzătoare, se amestecă împreună cu făina până se obține un aluat nisipos, se adaugă și oul și se frământă aluatul până devine nelipicios, la nevoie se mai poate adăuga făină dacă aluatul mai necesită. Se formează o bilă care se împarte în 2 pentru a-l întinde mai ușor. Se întinde pe blatul de lucru presărat cu făină fiecare bilă pe rând, se taie în fâșii sau orice forme doriți. Se pun formele tăiate în tava tapetată cu hârtie de copt și se ung cu oul bătut, iar deasupra se presară susanul și/sau macul. Se dă la cuptor la 175 de grade până se rumenesc. Spor la ronțăit!
by Alisa Haidău
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.