-2 fileuri mari de peste cat palma (400/500 gr in total); eu am folosit biban de mare de la @edenia.foods , gata curatat si portionat, dar puteti face saramura cu orice tip de peste doriti -4 rosii -4 ardei kapia -2 morcovi -o ceapa -o capatana de usturoi -ulei de masline -apa -dafin, cimbru uscat
Mod de preparare:
Rosiile si ardeii kapia se spala, se inteapa cu varful unui cutit pe alocuri si se coc in cuptor la 200 grade celsius aproximativ 30 minute. Intre timp, morcovii se curata si se taie rondele, ceapa si usturoiul se taie solzisori subtiri. Toate se pun la inabusit cu putin ulei de masline si apa cat sa le acopere. Dupa ce s-au copt, rosiile si ardeii kapia se lasa la racit, apoi se curata de piele,ardeii si de cotoare si seminte. Dupa se taie ii fasii si se adauga in cratita peste celelalte legume. Se condimenteaza cu cateva frunze de dafin si cimbru uscat. Se pun fileurile de peste deasupra si se lasa totul sa se gateasca la foc mic 15-20 minute. Am servit cu mamaliguta calda, facuta clasic, nu am cantitati exacte. Pun apa la fiert, adaug un cub de unt si malai cat sa iasa o compozitie cremoasa, apoi las la fiert la foc mic.
Pofta mare tuturor!
By Ruxandra Scarlat
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.