Pentru inceput, punem in castronul in care vom pregăti aluatul, 7 grame de drojdie cu 2 linguri de apa minerala călduță și 2 linguri de faina. Amestecam și lăsăm maiaua să crească la loc călduț o jumătate de oră. Când maiaua noastră este crescuta in volum, adăugăm 2 lingurițe sirop de arțar sau 2 linguri de zahar pentru adulți, 125 ml de apa minerala călduță, amestecam ingredientele, apoi punem faina treptat cam 200 de grame(mai adăugați apa sau faina daca aluatul este prea moale, depinde și de tipul făinii)Eu las întotdeauna aluatul mai moale, deoarece, mai ia faina și când o modelez pe blatul de lucru, radem coajă de lămâie. Amestecam din nou, lăsăm aluatul la dospit o ora. Când își dublează volumul după o oră, îl modelam, îl întindem cu sucitorul și punem la mijloc dulceața de cireșe, o rulam. Pregătim tava cu hârtia de copt, tăiem din rulada bucăți mai mari sau mici, foarte fin sa nu iese dulceața din rulada. O așezăm pe hârtia de copt, le ungem puțin cu miere certificata sau miere normala. La cuptor pe foc mic o jumătate de oră. Când sunt rumene, le scoatem și le pudram cu zahar pudra cu aroma de vanilie. Rulada este de post, dar puteți înlocui apa minerala cu lapte, puteți adăuga și ou in compozitie.Pofta buna
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.