Ingrediente: 1si ½ ceasca de orez, 4 cesti de supa de carne(sau apa) dar e mult mai gustos cu supa, 2 linguri de unt, , 2 linguri de branza rasa.
Se spala orezul, se scurge bine de apa si se pune intr-o cratita sa se inabuse cu unt. Se amesteca continu pana ce orezul incepe sa se ingalbeneasca. Se toarna zeama de carne si se da cratita la cuptor. Cand zeama a scazut si bobul de orez este fiert se scoate cratita din cuptor si se presara branza de vaci rasa. Se poate pune branza de vaci rasa si cand zeama nu este scazuta de tot, spre sfarsitul fierberii.
Rizoto se serveste copiilor, cu ficatei sau cu carnita.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.