La #micdejun am avut un quiche delicios cu blat sfarmicios pe care l-am servit cu rosii proaspete si castraveti Am vrut un blat sfarmicios pentru ca Mămăruței ii place mai mult acesta, asa ca am trecut la treaba •Pentru blat: - un ou de prepelita - 20 gr. unt rece - 50 gr. pesmet( eu am folosit fara gluten) •Pentru umplutura: - 4 oua de prepelita - 2 lingurite smantana grasa - patrunjel tocat marunt - rondele de morcov fierte - o lingurita porumb dulce - o lingurita mozzarella rasa - mac si susan dupa gust Intr-un bol am amestecat ingredientele pentru aluat si am framantat pana s-au legat intr-un aluat nisipos. Daca vi se pare prea uscat puteti adauga putina apa. Am pus aluatul in folie de bucatarie si am dat la frigider minim 30 de minute. Am scos aluatul si l-am asezat uniform intr-o forma de minitarta. Am batut cele 4 oua cu mixerul la viteza maxima cateva minute, am adaugat zmantana si patrunjelul si am incorporat. Am turnat amestecul in forma peste aluat si am dat 10 minute la cuptorul preincalzit la 180°C. Dupa 10 minute am scos, am pus deasupra mozzarella rasa, am asezat feliile de morcov si porumbul, am presarat putin patrunjel, mac si susan si am dat din nou la cuptor pentru 25 de minute. Am servit cu rosii si castraveti. Pofta buna
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.