2 pui coquelet (cam 400 gr fiecare)500 ml lapte de cocos1 capatana si jumatate de usturoi (dupa gust)1 lgita ierburi de Provence100 gr spanac congelatzeama de la o lamaie30 gr ulei de rapita presat la rece
Cartofi
5 cartofi medii dulci (albi, movi si portocalii)2 lg ulei de rapita presat la rece1 lgita praf de usturoi2 lgite cimbru1 lgita boia dulce
Cum am procedat:
puii i-am asezat ghinisor in vasul de gatitam trecut usturoiul prin presa si am pregatit sosul din toate ingredientele mentionateam turnat sosul peste pui si am gatit in cuptorul preincalzit la 180 gr timp de 90’, caldura sus-jos, cu capac, dupa care inca 10’ fara capac, functia grillintre timp, am pus cartofii curatati sa fiarba si i-am lasat la fiert cat sa intre furculita in ei, putin mai mult de al-dentedupa, i-am taiat si i-am imbalsamat in sosul pregatitodata gatit puiul, am introdus cartofii timp de 10’, pe functia grill cu ventilatie, la 200grade
Cu sosul ramas de la pui, am pregatit o delicioasa cina, paste fierte in sosul de la pui, la care am adaugat si 2 lg de branza de capra. Nimic nu se arunca, totul se recicleaza, mai ales ca e un sos absolut delicios.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.