~ 1/2 kg cirese (ale mele au fost f dulci) – cat sa acopere baza tavitei (a mea are 17 cm, diametru)2 oua60 gr branzica ~3 lg (reteta branzica – aici)30 gr gris integral ~ 2 lgvanilie (seminte sau pulbere)
Cum am procedat:
am scos samburii din ciresele pe care ulterior, le-am ingramadit in tavitaouale le-am batut bineee, am adaugat branzica si am amestecat de zor. Apoi, am invitat si grisul in „aluat”am turnat compozitia peste cirese si am dat la copt 20’/180*
Ataaat! Rapid, bun, sanatos!
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.