Ingrediente:
1 ou3 lg faina, mai exact 75 gr faina 5503 lg iaurt (un pahar de 140ml)1 lg ulei presat la rece, la alegere1/2 lingurita praf de copt bioun praf de oreganooptional: un praf de sare (2+)2-3 bilute mozzarella2-3 rosii deshidratate, pastrate in ulei masline
Cum am procedat:
se prepara extrem de simplu: lichidele se amesteca cu solidele. Asadar, faina am amestecat-o cu praful de copt bio iar oul cu iaurtul si uleiul. Le-am combinat, am adaugat condimentele si gata compozitia de
briose.am pus 2 lg din compozitie in forma de briosa, am presarat niste mozzarella rasa, amestecata cu bucatele de rosii uscate iar deasupra am mai pus o lingura din compozitie. Am obtinut 4 briose babane, peste care am mai presarat niste mozzarella si rosii deshidratate. Puteti sa va jucati cu ingredientele, in functie de preferinte: porumb, masline, chives, etc. Le-am copt in cuptorul preincalzit la 180*/30’.le-am servit cu sos de rosii si un mot de pesto! Delicioaaase!