Ingrediente: cam 100 gr faina mix fara gluten( merge si cu faina de porumb, un varf de lingurita de drojdie proaspata am avut eu dizolvata in lapte cald vegetal si o jumatate de lingurita de miere(peste 1 an) dospita 10 min, cam 30ml lapte vegetal, 1 lingura ulei de masline. Le-am amestecat cu o furculita pana aluatul se incheaga ( e un aluat moale, nu curge), l-am lasat 40 min la dospit la caldura , am intins cu mana 3 turtite pe foaia de copt si le-am uns cu suc de rosii amestecat cu usturoi. Le-am bagat 10 min la cuptor la foc mediu, dupa am presarat branza vegana(eu am avut de la violife de cocos si simply ), ceapa verde, rosii cherry si busuioc. Le-am mai lasat 10 minute si gata.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.