1 tija praz (partea alba)2 catei usturoi2 morcovi2 lg ulei de rapita presat la rece1 lgita legume deshidratate (am folosit de la Solaris)2 pulpe fara os + o bucatica de piept1 pahar de 200 ml cu mei hidratat peste noapte2.5 pahare apa sau supa de pui1 lg pasta de rosii fara sarepatrunjel verde pentru servit
Cum am procedat:
am tocat prazul, usturoiul si morcovul si le-am inabusit in ulei si putina supa (apa)separat, am oparit carnea pentru a-i scoate sangeledupa ce s-au inmuiat legumele, am adaugat legumele deshidratate, pulpele oparite, meiul si supa (apa) si am gatit cam 30′, la foc mic, cu capac, amestecand din cand in canddupa ce puiul si meiul sunt gatite, lichidul e aproape in totalitate absorbit, am adaugat pasta de rosii si cateva linguri de apa si am mai gatit inca 10′, la foc micam servit cu patrunjel proaspat tocat
Pentru cina, puteti servi pilaful fara carnita
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.