Pune într-o crațiță boabele de quinoa împreună cu o lingură de ulei de măsline și lasă-le să se rumenească. Adaugă apoi apă și lasă să fiarbă la foc mediu, timp de 15-20 de minute, până când boabele de quinoa devin trasnlucide. Separat, într-o altă cratiță, pune dovleceii și morcovul (pe care le-ai ras în prealabil), adaugă o lingură de ulei de măsline și praful de chimen și lasă să fiarbă înăbușit 3-5 minute. Amestecă apoi bine dovleceii cu boabele de quinoa, înainte de-a servi.
Albumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.