300 ml de smântână pentru frișcă 400 g de lapte condensat un pachet de pișcoturi 100 ml de suc de lime proaspăt stors un pahar de lapte o linguriță de extract de cocos coajă de lime pentru ornat
Se bate smântâna pentru frișcă, într-un bol, până când începe să se întărească. Apoi se adauga laptele condensat, sucul de lime și extractul de cocos. Se amesteca bine, pâna la omogenizare. Se înmoaie câteva pișcoturi în lapte, puțin și cu grija, sa nu se sfarâme, și se pun în bolul în care se monteaza desertul (se poate și în tavă, daca se dorește o formă de prajitură clasica). Apoi se toarnă o parte din crema de lamâie, se continuă cu pișcoturi înmuiate în lapte, iar crema… și tot așa, până când se termina ingredientele. Ultimul strat trebuie sa fie din crema. Desertul se orneaza cu frișcă și coaja de lime. Se ține la frigider minimum trei ore înainte de servire.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.