Ingrediente: - un pastrav - 2 cartofi noi - 1 cartof dulce - condimente la alegere - ulei de masline - lamaie - usturoi
Mod de preparare:
Am spalat si curatat bine peste interior exterior, l-am uscat cu un servetel de bucatarie, l-am uns cu putin ulei de masline si l-am condimentat la alegere. Deasupra l-am crestat si am adaugat catei de usturoi in crestaturi si cateva feliute si in interior si am stropit totul bine cu zeama de lamaie proaspat stoarsa. Am adaugat si cartofii in tava unsi si acestia cu putin ulei si condimentati si am dat la cuptor la 180 de grade pana ce au fost gata.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.