250 gr spanac congelat – dezghetat1-2 lg lapte vegetal (am folosit de cocos)100 gr seminte de pin3-4 catei de usturoi (dupa gust)1 lg ulei de masline2 cani de paste
Cum am procedat:
prima data, am fiert pastele conform instructiuniloram pus restul de ingredient intr-un blender si am blendat totul pana cand am obtinut in sos cremosam pus sosul intr-o tigaie si am dat totul intr-un clocotam amestecat sosul cu pastele si am servit cu mare pofta
Puteti servi pastele cu spanac la pranz, alaturi de un ou.
Puteti incerca spanacul si alaturi de somon sau intr-o supa delicioasa.
Pofta buna!
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.