Pentru ca Mămăruța a devenit fan sandwich-uri, la #micdejun i-am pregatit unul cald cu parizer de pui, mozarella si legume proaspete absolut delicios Ingrediente parizer de pui: - 2 pulpe de pui( eu am folosit de curte, cca. 400 gr. de carne - 1 morcov - o ceapa - 1 ardei gras rosu - 3 foi dafin - 30 ml suc sfecla rosie proaspat stors(pentru culoare, se poate renunta la el) - 2 lingurite agar agar - 4 bobite de piper - boia de ardei dulce si usturoi pudra, cca. un varf de cutit din fiecare - 2 gr. sare( eu am folosit de Himalaya neiodata, este optional, la 1 an+, se poate renunta la ea). Am pus la fiert carnea de pui, am luat spuma la oala, apoi am adaugat morcovul, ceapa, ardeiul, taiate in 2, foile de dafin, piperul boabe si am lasat sa fiarba bine, aproximativ 1.5 ore( timpul difera in functie de carnea folosita). Cand au fost gata am scos carnea pe o farfurie, am lasat sa se raceasca si am dezosat alegand pielea si zgarciurile. Am pus carnea curata fara piele si zgarciuri in Nutribullett, am adaugat 1,5 polonice din zeama in care a fiert carnea si legumele, sucul de sfecla rosie, boaiaua si usturoiul si am mixat bine pana a devenit o pasta. Separat, intr-un ibric am pus putina zeama in care a fiert carnea, am adaugat agarul si am incalzit la foc mic fara a lasa sa clocoteasca. Am adaugat agarul peste amestecul de parizer, am mixat putin cat sa incorporez si am turnat pasta intr-un pet de plastic caruia i-am taiat gatul( eu am folosit unul de apa minerala Borsec de 500 ml. intrucat este drept si fara proeminente. Se da parizerul la frigider pana a doua zi. Pofta buna By Gabriela M.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.