1 ou 1 banana bine coapta 2 linguri ulei din samburi de struguri 4-5 linguri de faina fara gluten 1/2 lingurita praf de copt fara gluten 1 lingurita miere 100ml lapte de cocos
Cum se prepara?
1. Mixam oul bine pana cand isi dubleaza volumul, iar apoi adaugam mierea, uleiul si laptele, mixand in continuare. 2. Incorporam faina si praful de copt cu un tel, iar apoi adugam banana pasata si amestecam bine pana cand obtinem o compozitie omogena. 3. Punem la incins o tigaie antiaderenta si adaugam cu lingura din compozitia de mai sus si formam clatitele. Le lasam cateva minute pe o parte si cateva pe cealalta pana cand se rumenesc usor.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.