Ingrediente: 500 gr faina apă am pus la ochi, 10 gr drojdie uscată. Am pus făina în bol, am făcut o scobitură în care am pus puțină apa si drojdia. Am lasat 10 minute. Apoi am frământat aluatul cam 10 minute, cand nu mai e lipicios e gata de frământat ( asta am invatat-o de la bunica mea). Am lăsat aprox 2 ore la dospit, apoi am mai frământat cateva minute cu mâna, am dat formă si am pus pâinea direct in vasul de copt. Eu folosit o tigaie antiaderenta careia i-am luat manerul jos, vroiam neaparat sa imi iasa rotunda. Am uns tiagaia cu putin ulei. Am mai lăsat 30 min la dospit, apoi am pus la cuptorul preîncălzit la 240° timp de 25 min cu capac, urmând ca apoi sa ridic capacul si sa reduc temperatura la 200° pentru inca 15 minute. Cand am luat capacul am introdus in cuptor pe raftul de sus o tava cu apa ca să se formeze aburi, ajuta sa nu se usuce foarte tare coaja. Duoa ce am scos-o de la cuptor am stropit-o deasupra cu putina apa si am infasurat-o pt 10 minute intr-un prosop de bucătărie ca sa se înmoaie. A iesit delicioasă, am savurat-o aproape jumatate calda cu unt deasupra!
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.