330 gr faina 205 ml lapte caldut 5 gr drojdie uscata 30 gr unt la temp camerei 1lgt miere opt. 1 galbenus
Se amesteca toate intr-un aluat nelipicios si se lasa la dospit pana-si dubleaza volumul. Daca folosim si miere o putem pune peste drojdie si adaugam niste lapte caldut ,lasand 10 minute sa se activeze. Dupa ce-o impletim se lasa iar la dospit pt 20 de min.Apoi se unge cu galbenus amestecat cu o lg de lapte. Se coace la 200 de grade 10 minute ,apoi lasam temp la 180 de grade pt15- 20 de minute.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.