315 gr faina tip 6501.5 lingurita praf de copt BIO2 ardei grasi mici sau 1 mare (am folosit unul rosu si unul galben)4-5 rosii uscate (am folosit in ulei, cu putina sare si desarate)3 catei de usturoi2 oua100 gr cheddar60 ml ulei de masline presat la rece230 ml lapte1 lingurita oregano uscat
Cum am procedat:
prima data, am tocat ardeii cuburi mici, rosiile fasii si ras cheddaruldupa, am pus toate ingredientele umede intr-un bol (oua, lapte si ulei) si amestecat bineintr-un alt bol, am combinat restul ingredientelor si am ras usturoiul deasupraam turnat ingredientele umede peste cele uscate si, cu o paleta, am omogenizatam turnat compozitia intr-un vas de cuptor si am copt in cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 55′ sau pana cand trece testul scobitorii cu brioam feliat doar dupa racirea completa
Eu am pregatit painica asta cu o seara inainte si am decis sa o mancam la micul dejun alaturi de guacamole.
Puteti folosi un robot de bucatarie si pregatirea painicii va dura fix cateva minute.
Pofta buna!
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.