Am pus 300g faina, 125g unt, si 2 linguri de smantana. A iesit cam lipicios aluatul dar
l.am lasat peste noapte in frigider si s.a intarit apoi la frământat s.a inmuiat si a devenit usor maleabil. Am taiat cerculele si pe unele
le.am umplut cu branza de casa amestecata cu smantana iar pe altele cu cina reciclata de cu o seara in urma: am avut cartofi, morcovi, rosii cherry si ardei sweetie facute in vas de yena cu piper, oregano, praf de usturoi si muuuult unt. Am pus si un piept de pui in untul acela din vas si
le.am dat la cuptor cam o ora. Ce a ramas pt a doua zi am tocat la cutit si am umplut unele din pacheț
ele.Am incercat si eu pachetelele, reteta de pe grup. Am pus 300g faina, 125g unt, si 2 linguri de smantana. A iesit cam lipicios aluatul dar
l.am lasat peste noapte in frigider si s.a intarit apoi la frământat s.a inmuiat si a devenit usor maleabil. Am taiat cerculele si pe unele
le.am umplut cu branza de casa amestecata cu smantana iar pe altele cu cina reciclata de cu o seara in urma: am avut cartofi, morcovi, rosii cherry si ardei sweetie facute in vas de yena cu piper, oregano, praf de usturoi si muuuult unt. Am pus si un piept de pui in untul acela din vas si
le.am dat la cuptor cam o ora. Ce a ramas pt a doua zi am tocat la cutit si am umplut unele din pachețele.