1 jumătate de linguriță de unt 2 linguri smântână 1 ou Puțin parmezan ras Piper Pătrunjel tocat Am uns cu unt vasul, am adăgat 2 linguri de smântână şi am băgat în cuptorul preîncălzit la 200C până a început să fiarbă smântâna. Am scos şi am pus oul, am presărat cu parmezan, piper şi verdeață. Am lăsat până s-a făcut şi gălbenuşul cam 10 minute. Am servit cu pâine prăjită cu usturoi şi unt.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.