Daca va doriti un snack rapid, sanatos, crocant si absolut delicios, neaparat sa incercati aceasta reteta cu naut. Năut crocant
Reteta: 150gr naut fiert(conserva) Paprika dulce O lingura pesmet O lingura faina 2 linguri ulei de masline Rozmarin
Am uscat nautul cu servetele de bucatarie(secretul pt a iesi crocant). Am preincalzit cuptorul la 200⁰. Intr-un bol am pus nautul, condimentele, pesmetul, faina si uleiul. Am amestecat bine cat sa se acopere nautul uniform cu condimente si l-am asezat in tava tapetata cu hartie de copt, facand atentie sa nu fie unul peste altul. Am copt pt cca 45min, intorcandu-le dupa primele 20min. Daca dupa cele 45min nu sunt destul de crocante, se mai lasa in cuptor inca 10min la 180⁰.
By madalyna_18
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.