100 gr faina 550, 100 gr faina porumb (malai mai fin, malai grisat)60 gr ulei de masline presat la rece85 gr apa2 lgite seminte de canepa1/2 lgita boia dulce1 lgita ierburi de Provence
Cum am procedat:
am amestecat toate ingredientele int-un bol si am format un aluat moale si nelipicios, omogenpe o foaie de copt, am intins o foaie subtire si am taiat nachos; ii puteti decupa dupa pofta inimiiam transferat in doua tavi si am copt in cuptorul preincalzit la 180 gr, cu ventilatie, 10-15’ (dupa 10’, va uitati la ei, trebuie sa fie aurii)
Pot fi serviti alaturi de guacamole, salata cu rosii, sos de branza, orice ati alege va fi bun-bun!
Pofta buna!
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.