80 gr seminte de mustar 100ml otet BIO de mere 1/2 lgita turmeric 1 lgita miere 1 lg ulei de masline
Am pus semintele impreuna cu uleiul si otetul intr-un recipient inchis ermetic la rece si lasat 36-48h ca sa se umfle boabele. Dupa, am pus si restul de ingrediente si am blenduit pana am obtinut o pasta. Se pastreaza la rece inchis ermetic.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.