Pentru inceput, ne ocupam de cele 100 de grame unt, îl topim pe foc mic, îl lăsăm la răcit. Între timp mixam doua oua întregi cu 2 lingurițe sirop de arțar până își dublează volumul, adăugăm 50 de l lapte, sau puteți mai mult, daca aveți forme mai multe, punem și 100 de grame faina care am amestecat-o cu o linguriță praf de copt bio sau normal. Când ingredientele sunt incorporate foarte bine, ungem formele cu puțin unt și punem compozitia, peste care punem fructele de pădure(coacăze, mure, afine)după preferință. La cuptor un sfert de oră, pe foc mic sa nu se ardă, verificați cu un bat mijlocul sa nu fie crude. Sunt foarte pufoase și delicioase. pofta buna
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.