1 banana 2 lg pline unt de caju (sau alt unt de nuci/oleaginoase) 1 lg sirop de curmale (optional) 1 ou 1 lgita praf de copt BIO 1 lgita plina cu pudra de roscova 1 lgita pudra de vanilie
Cum am procedat:
am mixat bine banana cu untul de caju, siropul de curmale, vanilia si oul, dupa care am adauagat si praful de coptam impartit compozitia in doua parti, iar intr-una dintre ele, am adaugat lgita de pudra de roscovaam pregatit 6 forme de copt (eu am folosit forme din hartie/carton) si am pus cate o lgita din compozitia cu carob si una din cea fara, pana cand am terminat compozitia si am umplut cele 6 formeam copt brioselele in cuptorul incins la 180 grade, caldura sus-jos, timp de 20’am lasat briosele sa se raceasca, apoi le-am scos din forma
Pofta buna!
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.