250 gr de mazare congelata (sau un borcan prefiert bio – am folosit eu) – se aplatizeaza pentru copiii mici 1 ceapa alba 1 catel de usturoi 1 lg de faina tapioca 125 ml lapte integral 2 lg ulei de masline 1 lgita legume deshidratate 1 lgita suc de rosii fara sare 1/2 lgita turmeric 1/2 lgita miere (1an+) marar proaspat 20 gr unt
Cum am procedat:
am pus mazarea intr-o sita si am clatit-o bine cu apaam tocat fin ceapa si usturoiul si le-am inabusit in apa si ulei pana s-au inmuiatapoi, am adaugat mazarea, mierea si o cescuta de apa si am lasat 10-12 min sa fiarba cu capacdupa cele 10-12 min, cand apa a scazut, am adaugat faina de tapioca (amestecata cu 1-2 lg de apa rece ca sa nu ramana cocoloase si sucul de rosii), turmericul si lapteleam adaugat si mararul si untul si am mai lasat pe foc inca 5-7 minute, amestecand ca sa ma asigur ca sosul nu se lipeste de cratita si nu se arde
*Mazarea se ofera aplatizata copilasilor mici. *In varianta aplv, inlocuiti laptele animal cu lapte vegetal. Pofta buna!
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.