1 tija praz (partea alba)1 catel usturoi2 morcovi1/2 ardei gras300 gr mazare congelata50 gr pasta de rosii100 gr smantana lichida fara caraghenan1 praf sare (2 ani+)1 lgita sirop de curmale1 lg ulei de masline presat la rece1 ou mare2 1/2 lg gris2 1/2 lg faina 5501 lg ulei masline presat la rece (pentru galuste)
Cum am procedat:
prima data, am pregatit galustele, amestecand oul batut (XL) cu faina, grisul si uleiul, dupa care am lasat la odihnit vreo 10’am pus o oala cu apa sa fiarba si cand a inceput a fierbe, cu o lingurita inmuiata in apa fierbinte, am format galustele carora le-am dat drumul usor in apa; le-am lasat sa fiarba vreo 30’, la foc mic, pana cand am observat ca s-au ridicat la suprafata si au parut pufoaseam maruntit prazul, morcovul, ardeiul si usturoiul cu un chopper si le-am inabusit in apa si ulei pana cand s-au inmuiatam adaugat mazarea congelata si putina apa, sarea si siropul de curmale si am lasat cca 15’ sa fiarba totul la foc mic, pana cand mazarea e gatita, cu capacam adaugat pasta de rosii si am lasat inca 10’ la foc mic, amestecand din cand in cand, sa scada lichiduldupa, am turnat smantana lichida, am dat intr-un clocotam servit cu galuste, marar si salata
Se poate oferi sub 1 an, omitand siropul de curmale.
Copilasilor mici li se ofera mazarea aplatizata.
Pofta buna!
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.