1 pulpă mare de curcan 900g mazăre congelată 1 ceapă mare 2 morcovi 1 cutie de roșii cubulețe 2-3 linguri de amidon Ierburi de provence Mărar uscat Piper Fulgi de chilli Boia de ardei dulce 2 foi de dafin
Fiindcă era prea mare și nu încăpea în multicooker, am pus la fiert pulpa de curcan în oala sub presiune pentru aproximativ 40 minute. Am desfăcut apoi carnea de pe os, am rupt-o în fâșii și am pus-o în oala multicooker-ului împreună cu mazărea congelată, ceapa tăiată cubulețe și morcovii dați pe răzătoarea mare, am asezonat cu ierburi de provence, mărar uscat, piper multicolor proaspăt măcinat și câțiva fulgi de chilli, am pus apă (de la carne) cât să cuprindă tot și am pus la fiert pe Stew, presiune 3 pentru 40 minute. După terminarea programului am adăugat conserva de roșii, 2 foi de dafin, puțină boia de ardei dulce și amidonul dizolvat în puțină apă și am mai lăsat 20 minute pe programul Cake, fără capac. Am servit la cină, cu salată de roșii, castraveți, ceapă verde, salată iceberg și dressing din ulei de măsline extravirgin și zeamă de lămâie.
#mcbpranz #mcbcina #mâncareașugubățului
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.