Mar caramelizat in suc de portocala cus cus si nuca
Vă gândiți la un mic-dejun fără lactate, dar totuși gustos și sățios fără prea multe ingrediente? Dacă da, vă las aici o rețetă rapidă:
Măr caramelizat în suc de portocală, cuș cuș și nucă
1 măr 1 portocală stoarsă 4 linguri de cuș cuș 1 miez de nucă 1 banană pasată pentru a îndulci (opțional)
Se curăță mărul de coajă, se taie cubulețe și se pune la fiert în sucul proaspăt stors de la portocală (se mai poate adăuga și apă la nevoie în funcție de mărimea mărului) și se lasă la fiert până mărul e moale și ușor de pătruns cu furculița. Apoi se oprește focul, se adaugă cuș-cuș-ul și se lasă la umflat în sosul care s-a format. La final se răzuie miezul de nucă. Opțional se mai poate îndulci cu banana pasată. Poftă bună!
by Alisa Haidău
Albumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.