Ingrediente: -1 ou -50 gr unt moale -150 gr iaurt grecesc -1 lingura miere sau alt indulcitor permis peste un an -100 gr faina -1/2 lingurita pudra vanilie -1 lingurita praf de copt bio -100 gr cirese cantarite fara codite si samburi, taiate in sferturi -optional: faina de cocos pentru pudrat madlenele
Mod de preparare: Pentru inceput, batem spuma untul cu mierea si pudra de vanilie. Adaugam pe rand oul, iaurtul grecesc, apoi faina si praful de copt, amestecand pana la omogenizare dupa fiecare ingredient. Se adauga si ciresele si se pune compozitia in forme de madlene sau forme de briose. Coacem madlenele la 180 grade celsius 20-30 minute.
Pofta buna!
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.