310 gr faina 550 200 apa calda 2 lg ulei masline presat la rece un praf de sare (2+)
”Umplutura”: pesto de busuioc si niste spanac oparit si scurs bine
Cum am procedat:
am facut un aluat moale si elastic din ingredientele de mai sus. Am framantat aluatul cu mana, 2-3’. Apoi l-am acoperit si l-am lasat la odihnit pentru aproximativ 20’dupa cele 20’, am impartit aluatul in 5 bile de marimea unor nuci mai maricele. Am intins fiecare bucata de aluat, am mangaiat-o cu pesto, am pus cateva bucatele de spanac si am rulat. Apoi, am strans bucata de aluat, rulata, intr-un melc. Ulterior, cu ajutorul unui sucitor, am intins fiecare melc sub forma unui cerc. Am copt cercurile intr-o tigaie antiaderenta, 3-4’ pe fiecare partele-am servit cu sos de rosii facut in casa. In functie de “umplutura” folosita, puteti apelala diverse sosuri, de la banalul mujdei, la iaurt sau diverse sosuri care de care mai fistichii si colorate.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.