4 oua mici 6 linguri mari de faina 150gr de dovleac placintar 100 gr unt topit sau ulei Scortisoara, miere
Am batut albusurile spuma. Galbenusurile le-am frecat cu untul topit/uleiul si dovleacul ras (pe razatoarea mare si bine scurs), cu scortisoara si cu 2 linguri de miere. Le-am amestecat cu albusurile si am adaugat faina.
La cuptor, cam 30/40 min pe 180° pana se rumenesc frumos. Dupa ce le-am scos din forme, am mai adaugat ca topping, miere de padure.
Albumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.