Pentru #pranz i-am facut Mămăruței o iahnie de fasole ca la mama acasa, pe care a servit-o cu salata de rosii si ceapa verde...o bunatate Ingrediente: - 400 gr. fasole rosie am ales eu, se poate inlocui cu alba sau orice fasole preferati - un morcov - 1/4 telina - o ceapa - 1/4 ardei gras rosu, galben si verde - pastarnac - 2 cartofi albi - 7 catei de usturoi - 4 linguri bulion - 30 ml ulei de masline - boia de ardei, chimion si cimbru uscat dupa gust - marar si patrunjel Sunt cantitatile pentru 7 portii, am facut pentru intreaga ograda Am pus fasolea in apa de seara si am lasat asa sa se inmoaie pana a doua zi de dimineata. Am fiert apoi in 3 ape, a treia fiind apa in care o vom gati. Cand a inceput sa clocoteasca am adaugat zarzavatul tocat marunt si cei doi cartofi taiati in 2 si am lasat sa fiarba bine. Cand a fiert si a scazut bine am adaugat si bulionul, uleiul de masline, boiaua de ardei si chimionul si am mai lasat 15 minute la foc. Am adaugat apoi usturoiul tocat marunt, cimbrul, patrunjelul si mararul, am amestecat si am oprit focul. Am lasat acoperit 15 minute sa se linisteasca. Pofta buna By Gabriela M.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.