„Domnul” de mai jos este cu siguranta unul dintre „dulciurile” de seara ale copilariei mele. Catifelat, moale, cu sau fara scortisoara, reusea ca printr-un miracol sa inchida pana si cei mai mari ochisori ai casei si sa deschida astfel poarta spre taramul viselor piticesti. Trece pragul generatiilor, in pantofi roscovesti, amprentat cu putina branzica (multumita Roxanei) si indulcit de gustul minunat al cremosului kaki, nimeni altul decat:
Mister Gris in Lapte!
Ingrediente:
200 ml lapte 2 Lg rase gris integral semintele unei păstăi de vanilie 1 lingurita ricotta sau branzica facuta in casa cu iaurt (reteta aici) optional 1 curmala Cum am procedat:
am pus laptele la fiert, impreuna cu semințele de vanilie (si curmala mărunțită, daca ati optat si pentru aceasta) cand a inceput sa dea in clocot, am adaugat grișul, amestecând continuu pana cand a fost fiert la sfarsit am îmbogățit preparatul cu o lingurita de branza o mică parte din gris l-am amestecat cu pudra de roscove. Deasupra am pus piureul obținut din 1/2 kaki merge tare bine si niste scortisoara, presărată deasupra Pofta buna, piticutilor frumosi!!
Albumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.