250 gr branzica de casa sau ricotta2 oua micute160 gr faina tip 55050 ml ulei de rapita presat la rece2 lg sanatoase de iaurt (am folosit de la Laptaria cu Caimac)1 lgita praf de coptcoaja de la o portocala biooptional: 1 lg piure de dovleac ramas de la pranzul de ieri
Cum am procedat:
am pus toate ingredientele in vasul robotului si le-am omogenizat; am obtinut in aluat care curge greu, un aluat vascoscu o lingurita, am pus compozitia in aparatul de copt gogosele si am copt conform indicatiilor aparatuluila final, le-am pudrat cu faina de cocosnoi le vom servi cu dulceata de zmeura fara zahar, dar puteti adauga 1 lg de miere bio certificata (1an+) sau curmale pentru a le indulci
Puteti sa le coaceti si in apratul de gaufre, ies minunate.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.