200g gris cu lapte+dovleac copt+seminte decorticate de canepa+scortisoara (ramas de la micul dejun) 1 ou 1 lgita esenta de portocale Stenbergs 1/2 lgita coaja bio, uscata, de portocala 50g faina de migdale 15g faina din samburi de struguri
- batem oul cu furculita si il amestecam cu restul ingredientelor - cu ajutorul unei linguri, punem gramajoare din compozitie, pe o hartie de copt - la cuptor, 180*, 20-25min
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.