Ingrediente 2 căni făină de migdale (150g) ¼ linguriță bicarbonat de sodiu 1 cană nucă de cocos mărunțită fin 2 lingurițe sirop de arțar ¼ cană ulei de cocos topit 2 lingurițe coajă de lămâie 2 linguri suc de lamaie
Preîncălziți cuptorul la 180° . Puneti o foaie de copt pe o tavă si începeți să pregătiți aluatul.
Într-un castron combinați făina de migdale, nuca de cocos mărunțită mărunt și bicarbonatul de sodiu și amestecați pe urmă adăugați restul de ingrediente și amestecați din nou. Se da la frigider pentru 30 de minute. Formați bile cu ajutorul unei linguri sau cu palma, așezați bilele pe foaia de copt pregătită și aplatizați ușor. În caz ca aluatul nu se leagă, se mai adaugă ulei de cocos. Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 - 12 minute la 180° sau până când marginile se rumenesc. Se răcesc complet și se servesc.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.