INGREDIENTE PENTRU 4 PORTII DE FILE DE PESTE CROCANT LA CUPTOR: 4 bucati mari file de pangasius sare, piper, boia 100ml ulei de floarea soarelui 180g pesmet Panko Baneasa 60g unt o legatura patrunjel 3-4 catei usturoi zeama de la o lamaie
Spalam bine pestele, il tamponam cu prosop de hartie pana ramane uscat. Condimentam cu sare, piper, boia. Prajim pestele in ulei, pana avem o crusta rumenita pe ambele parti. Scoatem pestele pe un servet, pentru a absorbi excesul de ulei, apoi il asezam in tava, pe hartie de copt. Pregatim toping-ul: amestecam panko, untul topit, sare, piper, patrunjelul taiat marunt, usturoiul trecut prin presa, zeama de lamaie.
Pe fiecare bucata de file de peste punem o cantitate generoasa de toping de panko aromat. Apasam usor cu lingura sau spatula pentru a fixa toping-ul. Dam tava la cuptorul incins la 200°C timp de 15-20 min sau pana panko este frumos rumenit, auriu.
Care este garnitura perfecta pentru retetea de File de peste crocant la cuptor? Legume trase la tigaie sau fierte la abur, cartofi natur, orez in diverse combinatii, piure de cartofi, pastarnac, mazare. Si, desigur, merge minunate un Sos Tartar (click pentru a accesa reteta de sos).
Va recomand cu mare drag pesmetul Panko de la Baneasa! De cand i l-am prezentat, pana si mama e mare fana si il foloseste pentru snitelele ei delicioasa, care acum sunt si mai crocante! Sa va fie de cel mai bine!
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.