Aproximativ 250g fasole 1 ceapă mică 5-6 căței de usturoi 1 linguriță tahini 1 ardei kapia mic, copt 1/2 lămâie 4 linguri ulei de măsline extravirgin Boia de ardei dulce Ierburi de provence Piper multicolor
Am pus cu o seară înainte aproximativ 250g fasole uscată la hidratat în apă rece. A doua zi am pus fasolea la fiert în oala sub presiune pentru 25 minute. Când a fost gata am scurs-o de apă și am lăsat-o puțin să se răcorească. După ce s-a răcit am pus fasolea în robotul de bucătărie (cu lama în "s") împreună cu usturoiul, ceapa tăiată mărunt, ardeiul copt, 1 linguriţă generoasă de tahini, 4 linguri de ulei de măsline extravirgin, zeama de la jumătate de lămâie, boia de ardei dulce, ierburi de provence, piper multicolor proaspăt măcinat și am mixat până ce am obținut o pasta fină, omogenă. Am servit la micul dejun, cu chifle proaspete, castraveți (doar miezul- partea cu sâmburi pentru bebe) și kefir. #mcbmicdejun
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.