Dovlecel umplut cu carne tocata de vita stafide seminte de pin si cascaval
Am “călit” o ceapă tocată în ulei de măsline cu apă, când a devenit translucidă, am adăugat carnea tocată de vită (antricot am avut tocat), doi căței de usturoi rași, jumătate de linguriță de chimion măcinat și niște piper. După ce carnea s-a gătit, am adăugat o mână de stafide și am mai dat într-un clocot să se hidrateze și ele un pic.
Am scobit dovleceii și i-am umplut cu amestecul de mai devreme, am presurat deasupra semințe de pin măcinate și am adăugat un pic de apă în tavă, am acoperit și pus la cuptor 45 de minute. La final, am descoperit tava, am presurat emmentaler ras și am mai lăsat un pic să se topească.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.