Ingrediente: un dovlecel mediu 100 gr branza de casa o lingura smantana (parmezan ras +1) 1 fir ceapa verde marar
„Crusta”: 1 ou 2 linguri faina 650 susan
Am spalat foarte bine dovlecelul si l-am taiat rondele, subtiri de aproximativ 3-4 mm. Am pregatit crema de branza, amestecand branza cu smantana/parmezanul, ceapa si mararul. Am intins o lingurita de crema de branza pe cate o felie de dovlecel si am acoperit cu o alta felie. Am repetat operatiunea pana cand am terminat dovlecelul. Am dat rondelele prin faina, apoi prin oul batut. Marginile le-am tavalit prin susan integral. Le-am asezat pe hartie de copt si le-am lasat pentru aproximativ 25’ la 180*. Pot fi servite cu sos de iaurt si usturoi sau cu sos de rosii.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.