1 ceapa mare tocata marunt1/2 ardei gras rosu tocat2 catei de usturoi rasi1 lg ghimbir ras (2 ani+)1 lg curry dulce1/2 lgita chimen pudra1 lg ulei de rapita presat la rece1 mango fara coaja taiat cuburi2 lg zeama de lamaie1 cutie de 200ml lapte de cocos full fat400gr piept de pui sau pulpa fara os
Cum am procedat:
prima data am inabusit ceapa in putina apa pana cand se inmoaieam adaugat ardeiul taiat mic, usturoiul, ghimbirul, condimentele cu o lg de ulei si apa si am gatit in continuare pana cand ardeiul se inmoaie si elapoi, curry si chimenul pudra, 2-3 minute, amestecand continuu (daca e nevoie se mai adauga apa)am adaugat zeama de lamaie, laptele de cocos si mango taiat cuburi, am adus la punctul de fierbere si apoi am scazut temperatura, continuand sa gatesc 12-15’, amestecand din cand in candam luat tigaia de pe aragaz, am turnat sosul intr-un blender si am pasatam repus sosul in tigaie, am adaugat carnea de pui si am continuat sa gatesc la foc mic, amestecand din cand in candnoi am servit cu orez simplu si putin coriandru, dar puteti inlocui coriandrul cu patrunjel, iar orezul cu alta cereala
Pofta buna!
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.