Reteta: - 500g piept de pui/curcan - 1 ou - 50 g unt - 100 ml lapte - intestine subtiri de oaie - condimente: piper negru+ rosu; usturoi granulat ( curry sau boia pt culoare- eu n am pus dar voi pune data viitoare)
Mod de preparare:
1. Carnea data in blender cu untul; 2. Carnea amestecată într un castron cu oul, condimentele si laptele; 3. Intestinele umplute la dimensiunea dorita 4. Se pun la fiert 20 min la foc mic.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.