Ingrediente: - 4-5 ciuperci champignon am folosit eu - 2-3 linguri de smantana dolofana - 1 lingurita ulei de masline - 1 catel de usturoi - curcuma, fulgi de drojdie inactiva
Se fierb ciupercile inainte, dupa care se blenduiesc cu restul ingredientelor pana obtinem o paste fina. Smantana si condimentele se pun dupa gust. Am servit pe paine integrala, cu rosii si masline desarate.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.