180 gr faina tip 650 + 1-2 linguri pentru pudrat blatul de lucru150 gr iaurt grecesc130 gr branza ricotta1 lingurita praf de copt BIO6-7 masline verzi BIO1 galbenus pentru uns (optional)seminte pentru topping (mac, dovleac – rasnite pentru copii mici)
Cum am procedat:
am taiat maslinele in cubulete mici, dupa care am pus toate ingredientele in vasul robotului si am framantat pana cand am obtinut in aluat care se desprinde de pe peretii vasului, putin lipicios, dar omogenam asezat aluatul pe blatul de lucru infainat si l-am impartit in 6 bile egale carora le-am dat forma de covrigi astfel: am introdus degetul infainat in centrul bilei si am invartit bila in jurul sau pana cand am obtinut celebra gaura de la covrig :))am sezat covrigii in tava tapetata cu o foaie de copt, i-am uns cu galbenus (puteti sari peste acest pas sau puteti unge cu iaurt/lapte/smantana in caz de alergie la ou) si am adaugat semintele deasupraam copt timp de 27-28′ in cuptorul preincalzit la 200 grade, pana cand covrigii au devenit aurii
Pofta buna!
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.